Team

Bram Wesdorp

CEO

Biografie

Bram is een ondernemer met hart en ziel. Hij werkte eerst in de financiële sector en vervolgens verhuisde hij naar de gezondheidszorg. Kenmerkend is creatief ondernemerschap, gericht op de beste oplossing voor klanten en ondersteunende organisaties. Zeer gedreven, sociaal actief, toegewijd aan mensen. Partner in de farmaceutische wereld. Hij wil de zorg verbeteren, de zorgkosten verlagen en de markt transparanter maken. Hij is de oprichter van Sorgente, mede-oprichter van “De blije doos” (via Prenatal), Diëtheek, Hallux Podotherapie en Evibra Healthcare.

Nico Coen

Medical & Regulatory Affairs

Biografie

Nico studeerde af als arts en begon zijn carrière in de farmaceutische industrie. Na zijn MBA besloot hij zijn ervaring en knowhow verder te verbreden in meer commerciële functies. Verschillende productreeksen (OTC, generieke geneesmiddelen, biosimilars, originators) zijn in de portfolio van Nico, via de verschillende kanalen verkocht. Door zijn eerdere opleiding en functies uit het verleden, kan hij projecten in meerdere domeinen behandelen, zoals marketing, verkoop en medische zaken, vooral in België, omdat hij perfect drietalig is (Frans, Engels, Nederlands). Vanwege de complexiteit van de Belgische markt en de diversiteit van Nico is een kant-en-klare oplossing beschikbaar voor uw uitdagingen.

Pim Vos

International Partner Manager

Biografie

Pim heeft meer dan twintig jaar ervaring in de farmaceutische, medische en medische voedingsindustrie, in verschillende commerciële functies, van verkoop tot (internationale) marketing en internationaal extern management in West- en Oost-Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Hij woonde in Zwitserland en Polen en is nu gevestigd in Nederland. Na twee jaar ervaring als algemeen directeur van een Nederlands thuiszorgbedrijf, richtte hij Evibra op om zich te richten op het bieden van toegang voor patiënten en hun artsen tot medische behoeften die vaak niet beschikbaar zijn in kleinere markten. Hij spreekt vloeiend Engels, Duits en Nederlands en heeft een Master in medische biologie.

Scroll to top