Evibra Healthcare opent distributiefaciliteit in Nederland

BREDA Evibra Healthcare kondigt vandaag de opening van haar distributiefaciliteit te Goes aan.

De distributiefaciliteit biedt opslag, picking, packing en internationale zendingen en wordt beheerd in overeenstemming met de meeste recente HACCP vereisten.

Het magazijn zal in eerste instantie het Glytactin assortiment van Cambrooke in voorraad hebben, een productassortiment ontwikkeld voor patiënten met behoefte aan speciale medische voeding (fenylketonurie).

Bram Wesdorp van Evibra is tevreden met de opening: “De opening van het magazijn is voor Evibra een belangrijke mijlpaal en wij zijn vooral blij dat de continuïteit van de producten van Cambrooke gegarandeerd kan worden voor de patiënten in Denemarken.”

Over Evibra Healthcare

Evibra Healthcare is opgericht in 2018 met als doel om medische producten makkelijk toegankelijk te maken en zo bij te dragen aan verbetering van de gezondheidszorg.

Evibra verkrijgt distributierechten en inlicense overeenkomsten voor producten ontwikkeld en/of vervaardigd door internationale organisaties of kan fungeren als lokale vertegenwoordiger van bedrijven die ervoor kiezen niet lokaal aanwezig te zijn.

Evibra streeft naar de ontwikkeling van medische producten met partners door de juiste kennis en vaardigheden te combineren.

Evibra is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Evibra Healthcare is actief op sociale media, volg ons op:

Facebook: https://www.facebook.com/EvibraNL
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/evibra-healthcare

Over Cambrooke Therapeutics

Cambrooke Therapeutics is een marktleider en wereldwijde innovator op het gebied van geavanceerde medische voeding. We zijn gepassioneerd in ons streven om het leven van patiënten te verbeteren door nieuwe therapeutische opties te bieden aan mensen met therapeutische en chronische medische behoeften. Wij brengen waarde aan de medische gemeenschap door voedingskundige therapeutische opties te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen om de tevredenheid van de patiënt, klinische resultaten en operationele efficiëntie over een breed spectrum van ziekten te verbeteren.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Directie

Bram Wesdorp
+31 650 633 994
b.wesdorp@evibra.eu/backup9302hf09eivfwd

Medisch team

Nico Coen
+32 486 347 583
n.coen@evibra.eu/backup9302hf09eivfwd

Media & Nieuws

Levi Verhage
+31 619 546 072
l.verhage@evibra.eu/backup9302hf09eivfwd

Evibra Healthcare opent distributiefaciliteit in Nederland
Scroll to top